Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

TERME'NİN ZABITA YÖNETMELİĞİ YENİLENDİ

TERME

Terme Belediyesi Zabıta Yönetmeliği 05.12.2014 tarihinde Belediye Meclisi tarafından kabul edilerek Terme Belediyesi internet sitesinde yayınlandı.

İlçemizin müşterek ve sosyal ihtiyaçlarının teminini gerçekleştirmek, halkın sağlığını korumak huzur ve esenliği sağlamak adına sorun ve şikâyetlerini çözüme ulaştıracak, güncel kanun ve mevzuat hükümlerine uygun bir şekilde Terme Belediyesi Zabıta Yönetmeliği yenilendi.

Yönetmelik hakkında görüşlerini bildiren Terme Belediyesi Zabıta Müdürü Mesut Şahin “ Belediyemizce verilen hizmetin kalitesini arttırmak adına ihtiyaç duyduğumuz Zabıta Yönetmeliğini uzun ve titiz çalışmalar neticesinde hazırlayarak meclisimize sunduk ve uygun görülmesiyle yönetmeliğimiz yürürlüğe girdi. Terme halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Belediyemizin kurumlaştırılması adına önemli adımlardan birini gerçekleş-tirmiş oluyoruz. Yeniden yapılandı-rılan Zabıta Birimimizin daha etkin ve verimli hizmet verebilmesi için değerli Terme halkımızın desteği ile çıkarı-lan yönetmelik zabıta birimi-mizin yoluna ışık tutacaktır.” dedi.